Gasztro nagyker, gasztro webshop

A hibátlan vendéglátáshoz egyszerre szükségesek a finom ételek, az elsőrangú felszolgálás, a szívélyes vendégfogadás és a minőségi felszerelés. Gasztro Palazzo webáruházunk azért indult útnak 2017-ben, hogy a lehető legjobb színvonalon szolgáljuk ki a vendéglátóipari szakembereket a különféle éttermi és szállodai berendezésekkel. Online gasztro webshopunkkal nagyban gondolkodunk!

A Gasztro Palazzo webshop előnyei 

 • Vendéglátó eszközök sokasága egy helyen: a gasztro webshop 5000+ termékmodell kínálata alapján akár az étterem nyitás összes kellékét be tudja szerezni.
 • Gyors, költséghatékony szállítással gondoskodunk, hogy megrendelését minél gyorsabban kézbesítsük.
 • A legismertebb vendéglátóipari márkákat forgalmazzuk: Erwin Muller, Greiff, Jobeline, Vega, Pulsiva, Hotelwäsche
 • Átlátható kategorizálást találhat gasztro nagyker oldalunkon, mellyel megkönnyítjük a vásárlás folyamatát.

 

Gasztro Palazzo gasztro nagyker fontos termékkategóriái 

 1. Vendéglátóipari fogyóeszközök: szállodák és éttermek működése során nélkülözhetetlenek a vendéglátóipari fogyóeszközök, melyeket felszolgálás során használunk. Ebbe az óriási kategóriába tartoznak az evőeszközök, tálak és tányérok, a porcelán és az üvegáru is. Gasztro webshopunkban Ön mindet egy helyen, néhány kattintással meg tudja vásárolni, mellyel rengeteg időt megspórolhat.
 2. Vendéglátóipari bútorok: legyen szó fiatalos, újhullámos kávézóról, vagy magyaros csárdáról, a Gasztro Palazzo gasztro nagyker több mint 600 bútordarabból álló kínálatában minden ízlésnek találhat megfelelő asztalokat és dizájnos székeket.
 3. Vendéglátó munkaruha: felszolgálók, szobalányok, séfek és szakácsok egyenruhái is megtalálhatók webáruházunkban, melyek kényelmesek és jól szellőző, strapabíró pamutból, pamut keverékből készültek. Étterem- és szállodavezetői tennivalók ellátásához öltönyök és üzleti kosztümök egyaránt elérhetők, hogy Ön sikeresen szerepeljen, amikor hivatalos ügyben képviseli vendéglátóhelyét.
 4. Nagykonyhai gépek: kétségkívül az ízletes fogások jelentik az éttermek és bisztrók lényegét, de a jó ételek a hotelekben is plusz pontot jelentenek. Mennyei étkek viszont csak jó nagykonyhai berendezésekkel készülnek: gasztro webshopunkban sütő, hűtő és melegítő gépeket forgalmazunk, melyekkel a profi nagykonyhai munka gördülékeny lesz.
 5. Bárkellékek: a pubok és bárok önállóan is rengeteg koccintani vágyó vendéget csábítanak. Sok étteremben és természetesen szállodában is létezik bárszekció, ahol szükség van a koktél- és kávékészítés eszközeire. A jéghideg italokat stílusosan tudja kínálni a Gasztro Palazzo gasztro nagyker bartender segédeszközeivel.
 6. Szálloda felszerelés: a hotelekben használt kozmetikumok, fürdőszobai kellékek, párnák, paplanok és ágyneműhuzatok is a fogyóeszközök kategóriájába tartoznak. A minőségi szálloda felszereléssel csökkentheti a beszerzésre fordított időt és büdzsét.
 7. Étlapok és itallapok: nem is gondolnánk, mennyire fontosak a jól megszerkesztett és igényes étlapok. Bőrhatású és fa étlaptartókat, foglalt táblákat és még csárókat is beszerezhet vendéglátóhelyéhez.

Csúcsminőségű vendéglátó eszközeinkről szívesen nyújtunk további információt, akár írásban, akár telefonon keresztül. Keressen minket elérhetőségeinken, hogy együtt vezethessük sikerre szállodáját, éttermét!