Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Hangedli, éttermi konyharuha

Akár egy fiatalos bisztróról, akár egy előkelő étteremről legyen szó, a pincérek megjelenése sehol sem kérdés tárgya. A felszolgálók megjelenése az éttermi hangulatot is megalapozza. Nem lehet emiatt elhanyagolni a megjelenésüket, amihez még a legapróbb kiegészítők is hozzátartoznak. A hangedli és egyéb konyharuhák használata legalább annyira pótolhatatlan, mint a minőségi kötényeké. A Gasztro Palazzón kedvező árakon, különféle stílusokban is elérhető hangedliket kínálunk, melyek az éttermi profilhoz is hozzátesznek.

7 900 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 033 Ft Áfával / csomag
20 196 Ft ÁFA nélkül / csomag, 21 179 Ft Áfával / csomag

Asztalterítők és textília

Konyharuha Gloss

9 488 Ft ÁFA nélkül / csomag, 11 379 Ft Áfával / csomag

Asztalterítők és textília

Konyharuha Linz

14 916 Ft ÁFA nélkül / csomag, 15 032 Ft Áfával / csomag

Hangedli kínálat a Gasztro Palazzón:

Mi is az a hangedli? A legtöbben nem tudják, pontosan mit is jelent ez a kifejezés és miért annyira fontos a gasztronómiában. A hangedli a konyharuháknak azon fajtája, amit felszolgálókötényként vagy állkendőként tartanak számon. Használatát tekintve ez védi meg a pincér kezét és ruháját a foltoktól és egyéb szennyeződésektől, hogy a szervírozás mindig makulátlan legyen.

Mit árul el egy étteremről? A hangedli az arculati fontosság mellett a vendégek benyomásait és hangulatait is befolyásolhatja. Egy elegáns, minőségi állkendő biztonságról és eleganciáról mesélhet a pincére kapcsán, amely még az étterem megítélésére is hatással lehet. Az étterem küllemét tekintve ezzel a konyharuhával találkoznak legtöbbet a vendégek, így tudat alatt erre is figyelmet fordítanak.

Hangedlik a Gasztro Palazzón: miért nélkülözhetetlenek egy étteremben?

Többféle stílus, többféle érték: a fontosság ellenére minden egyes konyharuha lehet egyedi és stílusos. Egy visszafogott, halványszínű kendő diszkrét, bizalmas képet festhet az étteremről, amíg az erős, éles színekkel operáló darab markáns, feltűnő ízlésre vallhat. A Gasztro Palazzón mindkét tekintetben többféle konyharuha érhető el, így bármely étteremhez megtalálható a legtökéletesebb darab.

Nagy mennyiség, kedvező ár: hasonlóan, mint a Gasztro Palazzo összes többi terméke, a hangedli készletek is többdarabos csomagként vásárolhatók meg. A nagy mennyiség azonban nem egyenlő a magas árakkal, ezáltal a konyharuhákat is elérhető árakon kínáljuk. Sárga, zöld és piros színekben pedig akár konyharuha mintaszettet is igényelhet konyharuhánkból, hogy étterméhez a leginkább passzoló darabot egyszerűbben választhassa ki.

A nélkülözhetetlen higiénia: a tiszta és minőségi hangedli mellett nem lehet elégszer hangsúlyozni az étterem higiéniára való odafigyelést sem. Azonnali felhasználásra alkalmas, kis- és nagyméretű fertőtlenítőszer mellett már egyhasználatos gumikesztyűk is kaphatóak nálunk, a Gasztro Palazzón, hogy a lehető legtisztábbá varázsolhassa Ön is az éttermét.

Ha többet szeretne megtudni akár a konyharuhákról, akár a termékek biztonságos szállításáról, a kapcsolati oldalunkon bármely kérdésére szívesen, rövid időn belül válaszolunk!

Konyharuhák