Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szakács póló

A vendéglátás egy olyan szakma, amelyben az alkalmazottaknak összeszedettséget és stílust kell sugároznia. A szakács póló mindezeket tükrözi, emellett a viselőjének is kellemes munkavégzést biztosít a konyhán. A Gasztro Palazzo webáruház változatos póló kínálatából Ön minőségi, egyedi és kényelmes munkaruházatot biztosíthat étterme konyhai személyzetének: tekintse meg termékeinket!

Miért a Gasztro Palazzo Webshopon szerezzen be szakács pólót?

Minőségi szakács póló felhozatallal rendelkezünk

Termékeink esetében nem kötünk kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Szakács póló kínálatunkat nívós vendéglátóipari gyártóktól szerezzük be, amelyek tapasztaltan időtállóak. A Gasztro Palazzo Webáruházon található szakács munkaruhái esetében nem kell aggódnia, hogy pár mosás után kikopnak vagy összemennek. A felhasznált anyagok között Ön találkozhat pamuttal, pamut és elasztán ötvözetével, valamint kevert anyagból készült szakács pólókkal. Minden általunk forgalmazott termékre mindezek felett egy év garanciát is vállalunk.

Többféle szakács póló dizájn

Webshopunkban Ön többfajta szakács póló közül is válogathat, hogy minél nagyobb választási szabadsággal rendelkezzen. Amennyiben a konyhában megengedett a picit szabadabb és viccesebb hangulat, beszerezhet mintás-feliratos dizájnú szakács pólót. Ha viszont inkább visszafogottabb legyen a személyzet munkaruhája, akkor a diszkrét, egyszínű darabok között találhat alkalmazottai számára megoldást. Emellett kompressziós szakács pólókat is forgalmazunk, amelyek remekül felszívjak az izzadságot a szakácskabát alatt.

Szupergyorsan kiszállítjuk szakács póló rendelését

Ha Ön a Gasztro Palazzo Webáruházából igényli meg a szakács pólóit, nem kell heteket várnia azok megérkezésére. Mindössze pár nap türelmét kérjük, ez idő alatt a lehető leggyorsabban eljuttatjuk megrendelését a megadott címre. Természetesen különös figyelmet fordítunk arra is, hogy csomagja ne sérüljön az út során. Gondosan csomagoljuk és tároljuk, hogy méltó állapotban és büszkén viselhessék az alkalmazottak is szakács pólóikat a konyhában.

Mennyiségi kedvezmény szakács pólókra

A Gasztro Palazzonál Önnek lehetősége van a vendéglátóipari munkaruhákat – beleértve a szakács pólókat – mennyiségi kedvezménnyel megrendelni. Akár 20%-ot is megtakaríthat a vásárlás alkalmával, amely az egész személyzet egységes felöltöztetése esetén igen komoly megtakarítás is lehet. Rendeljen tőlünk mennyiségi kedvezménnyel szakács pólókat, a megspórolt összeget pedig költse vállalkozása egyéb szükségleteinek finanszírozására.

Számtalan egyéb vendéglátóipari termék is elérhető

Weboldalunkon óriási választékban áll az Ön rendelkezésére egyéb vendéglátóipari berendezés, fogyóeszköz és kellék is a szakács póló mellett. Közel 30 ezerféle árucikket forgalmazunk, amelyeket mind megbízható beszállítóktól szerzünk be. Termékeink között találkozhat evőeszközökkel, konyhai felszerelésekkel, étlapokkal, vendéglátóipari bútorokkal, üvegáruval, dekorációkkal és még sok mással. Emellett igyekeztünk megkönnyíteni az Ön online vásárlását azáltal, hogy átláthatóan kategorizáltuk árufelhozatalunkat gasztro nagyker oldalunkon.

Esetleg további kérdései lennének? Ne habozzon: lépjen velünk kapcsolatba!

Szakács pólók

Szakács póló Charly

4 836 Ft6 156 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 912 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló pólók

Női póló Double-V

8 792 Ft ÁFA nélkül / csomag, 8 595 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló pólók

Férfi póló Double-V

8 792 Ft ÁFA nélkül / csomag, 8 595 Ft Áfával / csomag

Szakács pólók