Az étterem nyitás legfontosabb kellékei

- étterem nyitás - étterem nyitás kellékei - induló étterem eszközei - éttermi kellékek beszerzése

A sikeres éttermek működésének alapja a jól felépített imázs és a hozzá tartozó igényes enteriőr. A design megtervezésébe jelentős energiát fektetnek a tulajdonosok a vendéglátóegységek nyitásakor. Vajon mik a legfontosabb hozzávalók, egy induló étterem esetében? Bejegyzésünkben a tökéletes bútorzat mellett a minőségi fogyóeszközök beszerzésére is kitérünk. Melyek a legfontosabb éttermi kellékek? Az étterem nyitás során […]

Álommunka: SZAKÁCS?

„Hülye vagy, elmész szakácsnak, legalább ingyen ehetsz!“ Ez volt a szürke szocializmus megszokott kijelentése. A kommunistáknak mindenre volt előírásuk és receptjük. A gulyás knédlivel a 2. árcsoportban ugyanannyiba került Nagmihályban (Michalovce), mint Cheb városában. A szakáccsal szemben akkoriban nem  támasztottak nagy elvárásokat. El kellett hogy tudja olvasni a recepteket, le kellett mérnie az alapanyagokat, kavargatnia kellett az edényben és olajsütőben (fritőzben) […]