Étterem berendezés

étterem berendezés kiszállítás, éttermi berendezések, éttermi bútorok, éttermi fogyóeszközök, éttermi porcelán, éttermi poharak, éttermi munkaruházat, gasztro kellékek, éttermi kellékek, gasztro fogyóeszközök, gasztro bútorok, vendéglátóipari fogyóeszközök, vendéglátóipari kellékek, vendéglátóipari berendezések

Az étterem berendezés fogalom a vendéglátásban több tucat terméket fed le. Egyrészt a fogyóeszközök és kiegészítők elengedhetetlenek a vendégek kiszolgálása szempontjából. Másrészt az éttermi berendezés egyben a bútorokat is jelenti, amelyekkel részben arculatot is választunk a vendéglátóhelynek. A Gasztro Palazzo webáruházban számtalan minőségi és változatos dizájnú termék közül válogathat, hogy emelje vendéglátóhelye színvonalát: tekintse meg […]

4 szállodabútor, ami nem hiányozhat egy profi hotelből

- szállodabútor a hotelszobában - kényelmes szállodabútor - luxus szállodabútor - Gasztro Palazzo szállodabútor - fontos szállodabútorok

A szállodai komfort nemcsak a fogadtatás vagy a szobaszerviz minőségén múlik. A szállodabútorok és a szoba felszereltsége ugyanannyira meghatározza a hangulatunkat, mint a kedves recepciós mosolya minden reggel. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a hotelkellékeket, melyek jelentősen hozzájárulnak az elégedettségünkhöz: a legkényelmesebb ágyakon kívül még a fürdőszobai luxust is kivesézzük néhány mondatban. Azok a pihe-puha szállodai ágyak […]

Az étterem nyitás legfontosabb kellékei

- étterem nyitás - étterem nyitás kellékei - induló étterem eszközei - éttermi kellékek beszerzése

A sikeres éttermek működésének alapja a jól felépített imázs és a hozzá tartozó igényes enteriőr. A design megtervezésébe jelentős energiát fektetnek a tulajdonosok a vendéglátóegységek nyitásakor. Vajon mik a legfontosabb hozzávalók, egy induló étterem esetében? Bejegyzésünkben a tökéletes bútorzat mellett a minőségi fogyóeszközök beszerzésére is kitérünk. Melyek a legfontosabb éttermi kellékek? Az étterem nyitás során […]

Álommunka: SZAKÁCS?

„Hülye vagy, elmész szakácsnak, legalább ingyen ehetsz!“ Ez volt a szürke szocializmus megszokott kijelentése. A kommunistáknak mindenre volt előírásuk és receptjük. A gulyás knédlivel a 2. árcsoportban ugyanannyiba került Nagmihályban (Michalovce), mint Cheb városában. A szakáccsal szemben akkoriban nem  támasztottak nagy elvárásokat. El kellett hogy tudja olvasni a recepteket, le kellett mérnie az alapanyagokat, kavargatnia kellett az edényben és olajsütőben (fritőzben) […]