1–20 termék, összesen 27 db

Tálalóeszközök

A vendéglátás egyik legfontosabb része az igényes felszolgálás és a tálalás. Legyen szó éttermekről, bárokról, cukrászdákról vagy cateringről, a megfelelő tányérok és tálalóeszközök nélkül nem lehet igazán színvonalas a szervíz. A Gasztro Palazzo kínálatában minőségi húsvillák, salátacsipeszek, dressing kanalak és többek között tortalapátok közül választhatja ki az elképzeléseinek megfelelőt: rendeljen még ma!

7 100 Ft12 620 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 696 Ft Áfával / csomag
5 452 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 924 Ft Áfával / csomag
3 736 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 745 Ft Áfával / csomag
3 736 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 745 Ft Áfával / csomag
1 272 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 615 Ft Áfával / csomag
3 032 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 851 Ft Áfával / csomag
2 548 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 236 Ft Áfával / csomag
3 516 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 465 Ft Áfával / csomag
3 384 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 298 Ft Áfával / csomag
3 384 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 298 Ft Áfával / csomag
4 352 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 527 Ft Áfával / csomag
3 736 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 745 Ft Áfával / csomag
2 504 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 180 Ft Áfával / csomag
2 724 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 459 Ft Áfával / csomag
1 316 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 671 Ft Áfával / csomag
2 064 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 621 Ft Áfával / csomag
4 616 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 862 Ft Áfával / csomag
2 944 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 739 Ft Áfával / csomag
4 836 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 142 Ft Áfával / csomag
4 836 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 142 Ft Áfával / csomag

Tálalóeszközök webáruházunkban: miért válasszon minket?

Óriási tálalóeszköz kínálat

Webáruházunkban több ezer vendéglátóipari termék közül válogathat, csak tálalóeszközökből több tucat áll rendelkezésére. A salátaszedőtől kezdve a konyhai lapáton át a tálaló kanálig minden ételtípushoz talál megfelelő szervízeszközt. Vendégei nemcsak az ételek minőségével, de a kiszolgálással is maradéktalanul elégedettek lesznek, ha tőlünk vásárolja meg a kimagasló felszolgáláshoz szükséges hozzávalókat.

Villámgyors kiszállítás

Nemcsak széles felhozatalunk miatt érdemes tőlünk rendelni, a Gasztro Palazzón a házhozszállítás is csak rövid időt vesz igénybe. Webáruházunkban nem kell heteket várnia, mire csomagja megérkezik: mindössze 2-3 munkanap türelmét kérjük vendéglátóipari fogyóeszközeink esetében.

Sőt, attól sem kell félnie, hogy a megrendelt termékek sérülten érkeznek meg éttermébe. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a rendelések kifogástalan állapotban legyenek, amikor átnyújtja őket a futár. Munkatársaink gondosan becsomagolják őket a tranzakció beérkezését követő munkanapon, majd postára is adjuk a küldeményt.

Minőségi tálalóeszközök

Webshopunkban nemcsak a tálalóeszközök mennyiségére, de minőségére is adunk. A Gasztro Palazzón a legismertebb vendéglátóipari márkák termékei közül válogathat, amelyek nemcsak tartósak, de ár-érték arányban is a legjobb választásnak bizonyulnak. Tálalóeszközeink rozsdamentes acélból készülnek, amelyek időtállók és könnyen tisztíthatók.

Mennyiségi kedvezmények

Egy étteremben nemcsak egy darab húsvillára van szükség, ahogy egy cukrászda sem tud hatékonyan felszolgálni, ha csupán egyetlen tortalapát áll rendelkezésre. Épp ezért webáruházunkban mennyiségi kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha egyszerre többféle tálalóeszközt is be kell szereznie. Az ajánlat keretében akár 20 százalékkal olcsóbban juthat hozzá termékeinkhez, a megtakarítást pedig vendéglátóegysége más területeibe forgathatja vissza.

Szerezzen be mindent egy helyen!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Gasztro Palazzón minden lényeges eszközt megtalálhat, amely nélkülözhetetlen a vendéglátásban. Óriási kínálatunkban vendéglátóipari bútoroktól kezdve bárfelszerelésen át evőeszközökig mindent be tud szerezni éttermébe, bisztrójába. Több tízezer árucikkből álló felhozatalunk akkor is rendelkezésére áll, ha egy friss vendéglátóegységet kell bebútorozni, felszerelni a nyitás előtt. Ha a Gasztro Palazzót választja, akkor nem kell egyszerre több áruházból rendelnie, vagy fizikai üzleteket felkeresnie. Webshopunkban néhány kattintással elintézheti a teljes beszerzést.

Termékrepertoárunkat átlátható kategóriákba rendszereztük, hogy Ön mindent könnyedén megtaláljon, amire szüksége van. Ha mégis elakadna a vásárlás során vagy további kérdései lennének a rendelés menetéről, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tálaló eszközök