Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Leveses csésze

Az étteremek gyakran a hagyományos mélytányér helyett leveses csészében tálalják a leveseket. Nem véletlen, hiszen elegáns stílusukkal kifejezetten népszerűek a magasabb kategóriájú vendéglátóhelyek körében. Mindennapos használatuk és mosogatásuk során azonban a porcelán könnyen eltörhet, így ugyanúgy, mint a többi vendéglátóipari fogyóeszközből, a leveses csészékből is szükséges a rendszeres utánpótlás. Ha Önnek is szüksége van tartós új termékekre, akkor nézzen szét leveses csésze kínálatunkban és rendeljen tőlünk kedvező feltételekkel!

11 432 Ft13 544 Ft ÁFA nélkül / csomag, 14 519 Ft Áfával / csomag
10 796 Ft ÁFA nélkül / csomag, 13 711 Ft Áfával / csomag
17 688 Ft ÁFA nélkül / csomag, 22 464 Ft Áfával / csomag
13 436 Ft ÁFA nélkül / csomag, 17 064 Ft Áfával / csomag

Leveses csészék

Leveses csésze Base 0.3l

8 420 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 693 Ft Áfával / csomag
10 560 Ft ÁFA nélkül / csomag, 13 411 Ft Áfával / csomag

Bone-China készlet SKYLINE

Leveses csésze Skyline 0.3l

19 244 Ft ÁFA nélkül / csomag, 24 440 Ft Áfával / csomag

Bone-China készlet SKYLINE

Leveses csészealj Skyline 17cm

11 324 Ft ÁFA nélkül / csomag, 14 381 Ft Áfával / csomag

Leveses csészék

Leveses alj Vilano

7 312 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 286 Ft Áfával / csomag

Leveses csészék

Leveses csésze Vilano

13 992 Ft ÁFA nélkül / csomag, 17 770 Ft Áfával / csomag

Leveses csészék

Leveses csésze Straßburg

9 740 Ft ÁFA nélkül / csomag, 12 370 Ft Áfával / csomag

Leveses csészék

Leveses alj Melbourne

7 364 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 352 Ft Áfával / csomag

Leveses csészék

Leveses csésze Melbourne

13 700 Ft ÁFA nélkül / csomag, 17 399 Ft Áfával / csomag

Leveses csésze a Gasztro Palazzón: miért érdemes webáruházunkból rendelni?

1. Nagy kínálat: webáruházunkban sokféle leveses csésze közül választhat, így könnyedén megtalálhatja az étterme stílusához illőt. Mintadarab rendelésére is van lehetőség, így amennyiben segítségre van szüksége a döntésben, akkor ez az opció is a rendelkezésére áll. A választásban kollégáink is örömmel segítenek, így bátran fordulhat hozzájuk segítségért elérhetőségeinken.

2. Gyors házhozszállítás: ha sürgősen extra mennyiségű leveses csészére van szüksége, akkor ajánljuk figyelmébe webshopunkat, hiszen rövid szállítási időt vállalunk. Ez átlagosan 5 munkanapot jelent, így nem kell attól tartania, hogy heteket kell várnia rendelésére. Könnyedén biztosíthatja, hogy vendégei kiszolgálása mindig zökkenőmentes legyen.

3. Többféle típus közül választhat: kínálatunkban számtalan formájú és kialakítású csésze kapható hat darabos kiszerelésben. Magasabb és laposabb, valamint egyszerűbb és mintásabb stílusokban is megvásárolhatók. Űrtartalmuk átlagosan 3 dl. Típusonként a fülek is eltérők az adott darab méretéhez igazodva. Természetesen termékeinkhez illő csészealjakat is tud nálunk külön vásárolni, így az Önnek tetsző stílust tudja kiválasztani csészéjéhez. Az alátétek szintén hat darabos kiszerelésben rendelhetők.

4. Vendéglátóipari fogyóeszközök vásárlása egy helyről: a Gasztro Palazzo kifejezetten vendéglátópari eszközökre szakosodott webáruház, így leveses csésze mellett egyéb termék is megtalálható nálunk, amire éttermének szüksége lehet. Vendéglátóipari bútorok, munkaruházatok és étkészletek széles kínálatát nyújtjuk. Az éttermi fogyóeszközökön belül a porcelán készletek közül is rendelhet. Ezzel időt spórolunk Önnek, hiszen nem kell több helyről összeválogatnia a teljes felszerelést. Ha felkeltettük érdeklődését többi termékünk iránt, akkor érdemes áttekintenie webáruházunk teljes kínálatát.

5. Mennyiségi kedvezmény: egy étterem kialakítása nem könnyű feladat, így a friss tulajdonosoknak rengeteg berendezést, fogyóeszközt és felszerelést kell egyszerre beszerezniük. Nagyobb volumenű rendelés esetén emiatt mennyiségi kedvezménnyel segítjük a vállalkozókat. Ha Ön is egy helyről szeretné beszerezni a bútorokat és az egyéb szükséges eszközöket, akkor érdeklődjön nálunk a kedvezmény lehetőségeiről.

További információt szeretne megtudni termékeinkről, a szállításról vagy esetleg a mintadarab rendelésének lehetőségéről? Kollégáink örömmel válaszolnak minden kérdésére: keressen minket kapcsolati oldalunkon keresztül és mi rövid időn belül válaszolunk Önnek!

Leveses csészék