Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Étlaptartó

Az éttermi asztalszervíz egyik legfontosabb eleme az étlap. Ha a menü nincs jól összerakva, a megjelenése pedig nem igényes, akkor az is előfordulhat, hogy a vendég meggondolja magát, és inkább máshol fogyasztja el a várva várt ebédet vagy vacsorát. A Gasztro Palazzo kínálatában dizájnos étlaptartó mappákat, táblákat és asztali menütartókat találhat, amelyekkel Ön is lenyűgözheti vendégeit: fedezze fel termékeinket!

28 000 Ft ÁFA nélkül / csomag, 35 560 Ft Áfával / csomag
32 000 Ft ÁFA nélkül / csomag, 40 640 Ft Áfával / csomag

Étlaptartó a Gasztro Palazzo kínálatában: ezért rendeljen tőlünk!

Többféle étlaptartó stílus

Ahány étterem annyiféle stílus és berendezés, ezért az étlap kinézetét is a koncepcióhoz kell igazítani. A Gasztro Palazzo webshopon különféle étlaptartók rendelhetők.

Ha Önnek kézbe fogható menütartóra van szüksége, akkor csiptetős tábla vagy mappa jellegű termékeinket ajánljuk figyelmébe. Ezeket a hagyományos asztalszervíznél lehet kihasználni, amikor rendelés után a felszolgáló visszagyűjti az étlapokat. Előnyük, hogy több színben is elérhetők – Ön döntheti el, hogy milyen árnyalatban szeretné megrendelni. Emellett elegendő csak egyszer beszerezni őket, hiszen szezonálisan csak az étlapot kell kicserélni, a tartót újra lehet hasznosítani.

Azonban asztali menütartók is megtalálhatók webáruházunkban, amelyek főként bárok és cukrászdák számára jó választások. A kisebb süteményes kínálatot, itallapot könnyedén a laptartóba lehet tűzni, de éttermek is felhasználhatják borlapjuk elhelyezésére. Az asztali menütartók akril, fém vagy fa változatban is elérhetők.

Webshopunkon a minőség az első

Termékeinket a legismertebb vendéglátóipari gyártók árucikkeiből válogattuk össze. Laptartóink gyártója a népszerű éttermi beszállító, a Vega, amely számos alkalommal bizonyította már, hogy éttermi felszerelésük a legforgalmasabb ebéd és vacsoraidőszakban is helytállnak.

Étlaptartóink olyan anyagból készülnek, amelyek könnyen letisztíthatók, nehezen sérülnek meg, valamint étlapváltásnál nem kell megválni tőlük, hiszen a lap könnyedén kicserélhető.

Étlaptartó, asztali menütartó gyors kiszállítással

A Gasztro Palazzo webáruház nemcsak széles termékfelhozatalával büszkélkedhet: ha tőlünk rendeli meg az éttermébe szükséges felszerelést, akkor nem kell heteket várnia a csomag megérkezésére.

Miután kiválasztotta a tetszőleges menütartót, tegye a kosárba a megfelelő mennyiséget, és néhány kattintással adja le rendelését. Éttermi fogyóeszközök esetén csupán 3-4 munkanap szállítási idővel kell számolnia, és kézhez is kapja csomagját.

Tekintse meg további termékeinket

A Gasztro Palazzo gasztronagyker kínálatából teljeskörűen berendezheti és felszerelheti vendéglátóegységét, sőt, szállodáját is. Számtalan termékcsoportunk létezik, kezdve a nagykonyhai eszközökkel a GN edényeken át egészen a pincér cipőig.

Ha Ön sem szeretni több különböző beszállítót megbízni, hanem szívesebben rendelné meg egy webáruházból éttermi fogyóeszközeit, akkor ne habozzon! Nagyobb mennyiségű rendelés esetén egyedi ajánlatot is összeállítunk Önnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fa menütartók