Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Pincér cipő

Munkavédelmi cipők: vendéglátóipari területen dolgozni egyáltalán nem könnyű: az alkalmazottak nagymértékű fizikai megterhelésnek vannak kitéve. Egész nap sürögnek-forognak, hogy kiszolgálhassák a vendégeket, így nem csoda, hogy a hosszú műszakok végén kimerülten, lábfájósan térnek haza. Ennélfogva kifejezetten fontos, hogy az étterem munkatársai megfelelő cipőt viseljenek. A Gasztro Palazzo webshopjában számos olyan pincér cipő található, amely több órán keresztül kényelmes viseletet biztosít, ráadásul könnyen tisztítható, és a nedves, csúszós felületen is megtapad.

Ezért érdemes a Gasztro Palazzo pincér cipő kínálatát választani

Professzionális kialakítás: az ételkészítést legtöbb esetben nem lehet megúszni szárazon. Valami mindig rácseppen a ruhára, leesik a padlóra, elkenődik a cipőn, legyen szó olaj- vagy zsírfoltokról, süteménybe való krémről vagy egyszerűen főzéshez szükséges vízről. Ezért is javasolt kötényt használni a konyhában – ez viszont a cipőnket nem védi meg a szennyeződésektől. A Gasztro Palazzo webáruházában számos olyan pincér cipő fellelhető, amely ellenáll az olajoknak és zsíroknak, valamint vízálló tulajdonsággal is rendelkezik. A termékek többsége speciális gumitalppal van ellátva, amelynek köszönhetően a cipő a nedves és csúszós talajon is megtapad.

Extra kényelem: cipővásárlás esetén gyakran hajlamosak vagyunk csak a dizájn és forma alapján dönteni, miközben a kényelemre és a megfelelő illeszkedésre kevésbé gondolunk. Érdemes több időt szánni a cipő kiválasztására, hiszen így hosszú távon magunknak és a lábunknak teszünk jót. Mivel a hosszas állómunka nagyon megterheli a lábakat, a pincér cipő esetében különösen fontos a kényelem. A Gasztro Palazzo kínálatában olyan pincér cipő is megtalálható, amely anatómiai OrthoLite® talpbetéttel segíti az optimális ívtartást, könnyen igazodik a láb igényeihez, így a kényelmi szint is jelentősen megnő.

Kiszámítható online vásárlás: sokan tartanak a webshopos vásárlástól, hiszen megtörténhet, hogy a megrendelt szakácsruha vagy pincér cipő a valóságban másképp néz ki, és a méretük sem biztos, hogy megfelelő. Egyszerűbbnek tűnhet bemenni egy üzletbe, felpróbálni az adott terméket és úgy megvásárolni azt. Internetes rendelés esetén viszont sok időt és energiát spórolhatunk meg. Mi biztosítjuk a termékek 14 napon belüli visszaküldésének lehetőségét, így nem kell attól félnie, hogy feleslegesen költekezik. Amennyiben méretbeli problémába ütközne, esetleg időközben meggondolja magát, nyugodt szívvel visszaküldheti a megrendelt árucikket. Tekintse meg széles kínálatunkat, és vásároljon fenntartások nélkül!

Gyors és költséghatékony szállítás: természetes, hogyha már megrendelte a kívánt terméket, szeretné azt minél előbb kézhez kapni. A Gasztro Palazzo biztosítja a gyors kiszállítást, így Önnek nem kell heteket várakoznia. Online áruházunkban az átlagos szállítási idő 4 munkanap. Ez csak abban az esetben lehet több, ha nagyobb mennyiségben rendel tőlünk. A kiszállítás időpontjáról, illetve annak költségéről előzetesen mindenképp tájékoztatjuk.

További információt szeretne megtudni termékeinkről, esetleg a szállításról? Munkatársaink szívesen válaszolnak kérdéseire: keressen minket kapcsolati oldalunkon keresztül!

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 49 169 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Explorer női

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 49 169 Ft Áfával / csomag
30 796 Ft33 876 Ft ÁFA nélkül / csomag, 39 111 Ft Áfával / csomag
33 876 Ft ÁFA nélkül / csomag, 39 111 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Pántos papucs Easy

21 116 Ft ÁFA nélkül / csomag, 23 123 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Liberty Knit

29 916 Ft ÁFA nélkül / csomag, 32 266 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Slip On

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 43 023 Ft Áfával / csomag
40 916 Ft ÁFA nélkül / csomag, 45 712 Ft Áfával / csomag
38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 43 023 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Trainer

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 43 023 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Performance

36 076 Ft ÁFA nélkül / csomag, 40 334 Ft Áfával / csomag

Munkavédelmi cipők