1–20 / 467 találat

Szakácsruha, szakács munkaruha

Szakácsruha és szakács munkaruha termékek profi vendéglátósoknak. A szakácsok folyamatosan magas hőmérsékletnek és stressznek vannak kitéve, ezért különleges munkaruhákat fejlesztettek számukra. A megfelelő szakácsruha megkönnyíti a megterhelő munkanapokat és kellemes közérzetet biztosít. Természetesen figyelembe kell venni a megjelenést is, hisz ma már számos vállalkozásban nyitott konyhával dolgoznak, ahol a vendégek közvetlenül rálátnak a megrendelt ételek elkészítésére is. Gyakran a szakács közvetlenül a vendégekkel is találkozik, így fontosa reprezentatív megjelenés.

A szakács ruházat egyszerű és díszes színekben is megtalálható, így garantáltan az Ön étterméhez tudja igazítani szakácsai megjelenését. A kínálatunkban klasszikus és modern, női és férfi szakács öltözékeket is talál: szakácskabátokat, szakácsinget, női és férfi szakácsnadrágokat, melles kötényeket, derék kötényeket, szakácssapkákat, fejkendőket, gombokat, gomboló pántokat és szakács-kiegészítőket is rendelhet. Ha előnyben részesíti a színeket, a szakácskabátokat színben egységesítheti az ingekkel és a pincérek blúzaival is. A céges megjelenést pedig logózással, logók felvarrásával biztosíthatja.

A szakács ruha kategóriában mindent megtalál, amire a szakácsainak szüksége lehet, hiszen több mint 150 ruha modell közül választhat. Ha pedig nem találná a pontosan Önhöz illőt, akkor keressen bennünket és segítünk a vendéglátóipari tapasztalatunkkal kiválasztani a legjobb egyedi megoldást is. A nem megfelelően megrendelt méreteket ingyenesen becseréljük. Rövid szállítási idők, a színek és szabások széles választékai mind az Ön éttermének a sikerét szolgálják.

Vendéglátó munkaruha

Szakács póló Charly

3 462 Ft
NEW

Vendéglátó munkaruha

Melles kötény Sonora

5 887 Ft ÁFA nélkül, 7 476 Ft Áfával

Szakácsruha