Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Szakács cipő

Egy szakácsnak nemcsak az ételkészítés terén kell kiválónak lennie, kitartásból és gyorsaságból is jelesre kell vizsgáznia. Mivel a vendéglátóipar megköveteli a hatékony munkavégzést és kiszolgálást, a séfnek profinak, ugyanakkor fürgének kell lennie. Utóbbi esetben azonban nehezen kivédhetőek a konyhai balesetek. A lecsöppenő zsír- és olajfoltok komoly károkat okozhatnak a szakácsruhán, szakácsnadrágon és a cipőn. Minőségi szakács cipő használatával viszont ezek a helyzetek könnyen kivédhetőek. A Gasztro Palazzo felhozatalában számos professzionális szakács cipő található: tekintse meg termékeinket!

Miért éri meg a Gasztro Palazzo szakács cipő kínálatát választani?

Minőségi termékek

A Gasztro Palazzo elkötelezett híve a minőségnek, ezért termékeiben szinte soha nem lehet csalódni. Az általunk forgalmazott szakács cipők optimális tapadást biztosítanak a nedves és csúszós felületeken, ráadásul könnyen tisztíthatók, és ellenállnak az olajoknak, illetve zsíroknak is. Ez azt jelenti, hogy a konyhai balesetek maradványai nyom nélkül eltüntethetőek a lábbeliről.

Egy szakácsnak ugyanakkor az is fontos, hogy cipője megfelelően szellőzzön. Webshopunkban olyan szakács papucs is megtalálható, amely légáteresztő és nedvességszabályozó béléssel rendelkezik, így a hosszú műszakok is könnyebben átvészelhetőek.

Kényelmes szakács papucs

A szakácsok nap mint nap megterhelő munkát végeznek. Sokat sürögnek-forognak a konyhában, szinte egész nap talpon vannak azért, hogy a vendégek igényeit kielégítsék, és egyedi gasztronómiai élményben részesítsék őket. Ilyenkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cipőt visel a séf, ezért a szakács papucs kiválasztáskor kellő figyelmet kell fordítani a kényelemre. A Gasztro Palazzo árukínálatában olyan szakács cipők találhatóak, amelyek komfortos érzetet adnak viselőjének. Bizonyos termékek kivehető és anatómiai lábazatú talpbetéttel rendelkeznek. De van olyan szakács klumpa is felhozatalunkban, amely megtámasztja a lábat, elnyeli a rezgéseket, mi több, masszázshatást is kínál. Ha nem szeretne a cipőfűzővel bajlódni, akkor válassza Slip On termékeinket, mivel ezekbe a cipőkbe könnyedén és gyorsan belebújhat.

Szakács cipő gyors kiszállítással

Tudjuk, mennyire fontos, hogy megrendelt termékét mielőbb kézhez kapja, ezért a szakács klumpa és a pincér cipő kiszállításakor is törekszünk a gyorsaságra. Online áruházunkban az átlagos kiszállítási idő 4 munkanap. Ez azt jelenti, hogy ha hétfőn rendel tőlünk cipőt, akkor azt akár pénteken át is veheti a futártól.

A házhoz szállítás csak abban az esetben vehet több időt igénybe, ha nagyobb mennyiségben rendel tőlünk. Azt viszont jó tudni, hogy bizonyos termékek esetében mennyiségi kedvezményt biztosítunk. A kiszállítás időpontjáról, illetve annak költségéről előzetesen mindenképp tájékoztatjuk.

További információt szeretne megtudni a szakács cipő kapcsán? Mi szívesen segítünk: keressen minket kapcsolati oldalunkon keresztül!

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 49 169 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Explorer női

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 49 169 Ft Áfával / csomag
30 796 Ft33 876 Ft ÁFA nélkül / csomag, 39 111 Ft Áfával / csomag
33 876 Ft ÁFA nélkül / csomag, 39 111 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Slip On

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 43 023 Ft Áfával / csomag
40 916 Ft ÁFA nélkül / csomag, 45 712 Ft Áfával / csomag
38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 43 023 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Trainer

38 716 Ft ÁFA nélkül / csomag, 43 023 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló ruházat

Professzionális cipő Performance

36 076 Ft ÁFA nélkül / csomag, 40 334 Ft Áfával / csomag

Szakács cipők