Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Martini pohár

A martinis poharakról szinte mindenkinek először a legendás titkos ügynök, James Bond ugrik be: a stílus, elegancia, kifinomultság megtestesítője. Aki egy ilyet tart a kezében, igazán különlegesnek érezheti magát. Legyen szó fine dining vagy streetfood jellegű étteremről, minden tulajdonos azt szeretné, hogy vendégei kivételesnek érezzék magukat. Martini pohár a Gasztro Palazzo kínálatában: poharak széles választékát kínáljuk vásárlóinknak, hogy segítségükkel még inkább sikerüljön vendéglátóhelyének kitűnnie a többi közül.

Martini poharak

Martini pohár Ines

21 068 Ft ÁFA nélkül / csomag, 26 756 Ft Áfával / csomag

Martini poharak

Martini pohár Diara

10 796 Ft ÁFA nélkül / csomag, 13 711 Ft Áfával / csomag

Kristály pohárkészlet JOLEEN

Martini pohár Joleen

26 372 Ft ÁFA nélkül / csomag, 30 140 Ft Áfával / csomag

Martini poharak

Martini pohár Dry

9 212 Ft10 268 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 693 Ft Áfával / csomag

Martini pohár szettek a Gasztro Palazzonál: miért érdemes minket választani?

Egyedi kialakítás

A Gasztro Palazzo martini pohár kínálata klasszikus és egyedi darabokat is tartogat a vásárlók számára. A már mindenki által ismert dizájn mellett webáruházunk különlegesen kialakított poharakat is kínál mind színben, mind formában. Koktélunk élvezhetőségét nem csorbítva találhatóak szár nélküli hűthető, fémhatást keltő kristályüvegből készült, vagy akár műanyag martini poharak is. Ha szeretne egy kicsit eltérni a megszokottól, válasszon éttermébe kívül fekete vagy fehér matt, míg belül réz, ezüst vagy arany színben fényesen tündöklő lakkozott változatot.

Biztonságosan kiszállítjuk martinis pohár szettjét

Ha törékeny termékről van szó, mindenki aggódik a kézbesítés miatt. Főleg egy martinis pohár szett esetében különösen óvatosnak kell lenni, hogy épségben megérkezzen gazdájához. A Gasztro Palazzónál fokozottan figyelünk, hogy gondosan becsomagoljuk és biztonságosan leszállítsuk választott pohárkészletét. Elégedett vásárlóink számos pozitív visszajelzése lehet a biztosíték, hogy martinis poharai épségben megérkeznek Önhöz.

Visszaküldheti termékét

Tisztában vagyunk vele, hogy ha sikerül is kiválasztani az ízlésünknek megfelelő poharat, korántsem biztos, hogy az passzolni fog az Ön vendéglátóhelyének berendezéséhez, stílusához vagy igényeihez. Ezért lehetőség van bizonyos feltételek mellett az áru átvételétől számított 14 napon belül visszaküldeni rendelését. Ez vonatkozik minden általunk forgalmazott termékre, így valóban érvényre juttathatja egyedi stílusát.

Eszközök sokasága egy helyen

Webáruházunk nagyban gondolkozik: közel 30 000-féle termék közül választhat, ha Ön úgy érzi, ideje az új martinis poharak mellé más kelléket is lecserélni. Kínálatunkban megtalálhatóak a streetfood tálalóktól és kiegészítőktől kezdve az evőeszközökön vagy szállodai felszereléseken át a bárkellékekig illetve dekorációkig minden, amivel feldobhatja vendéglátóhelyét.

Ha nem pusztán éttermét, hanem a személyzetet is új köntösbe öltöztetné, a Gasztro Palazzónál mennyiségi kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat. Akár 20%-ot is megtakaríthat, ha nagyobb tételben rendel vendéglátóipari ruházatot alkalmazottai részére. A tőlünk vásárolt ruhákra, asztalterítőkre és törölközőkre Ön által kért logót is hímzünk, így valóban megszemélyesítheti azokat.

Felkeltettük érdeklődését termékeink iránt, esetleg további kérdései vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére: Lépjen velünk kapcsolatba!

Martini poharak