Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Pincér brifkó, pincér pénztárca

A vendéglátásban nélkülözhetetlen pincér brifkó a mindennapos használat során könnyen és gyorsan tönkremegy, ha nem a kellő minőséget választjuk. Webáruházunkban megtalálhatók a népszerű Vega pénztárcák is: ismerje meg tartós pincér pénztárca termékeink előnyeit!

Felszolgáló kellékek

Pénztárca tartó Lipuro

5 056 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 421 Ft Áfával / csomag

Felszolgáló kellékek

Pénztárca Lipuro

12 756 Ft ÁFA nélkül / csomag, 16 200 Ft Áfával / csomag

A Gasztro Palazzo pincér brifkó előnyei

Nagy méret: a felszolgálók napi munkájuk során közel 30 asztalt szolgálnak ki, ami nagyobb éttermek esetén több százezer forint bevételt is jelenthet a nap végére. A pincér brifkó nagy mérete lehetővé teszi a pénz biztonságos tárolását.

Rendkívül könnyű: az egyik legfontosabb tényező, hogy a pincér pénztárca önsúlya ne legyen nehéz. A Gasztro Palazzo brifkók kevesebb, mint 30 dekagrammot nyomnak. A könnyű pénztárcák előnye, hogy még nap végén is a kötényben és a tartóban tárolhatók.

Praktikus belső elrendezés: webshopunk pénztárca kínálatában olyan termékek kaptak helyet, melyek kialakítása kedvez a pénz rendszerezésének. A külön zsebekbe külön lehet válogatni a bankjegyeket, utalványokat, a bankkártyás bizonylatokat és az aprópénzt is.

Minőségi termékek: a Gasztro Palazzón kapható pincér brifkók valódi bőrből és kiváló színvonalú műbőrből készülnek. Pénztárcáink jól bírják a napi használatot és tartósak is, ezért hosszú évekig nem mennek tönkre rendszeres használat mellett sem.

Miért érdemes webshopunkról megrendelni a pincér pénztárca termékeket?

Minőségi Vega brifkók: a felszolgálóknak szánt pénztárcáink gyártója a népszerű Vega, mely kiemelkedő márka a vendéglátóipari fogyóeszközök és konyhai berendezések előállításában. A Vega név garancia a tartósságra, ezért nem kell állandóan újból beszerezni a brifkókat.

Kedvező szállítási feltételek: a Gasztro Palazzo webáruházból rendelt termékeket néhány munkanapon belül kézbesítjük is Önnek. Szerencsére nálunk nem kell hosszú heteket várni a pincér pénztárca használatba vételéig. Ha sürgősen kell utánpótlás éttermébe, akkor érdemes minket választani.

Gyorsan és könnyen elérhető vendéglátóipari termékek: az online vásárlás nálunk valóban gyors. Sőt, akkor is megéri minket választani, ha új éttermébe, kávézójába kell minden fogyóeszközt egyszerre beszereznie. Nálunk minden egy helyen elérhető, legyen szó arculati elemekről, evőeszközökről vagy bárkellékekről. Nagy tételes rendelés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Kiegészítő termékek: brifkók mellett megtalálható nadrágövre erősíthető pénztárca tartó is, ami nagy segítség lehet a tárolásban. Emellett a tartó alkalmas a modern Orderman kézi rendelésfelvevő készülék tárolására is. Érdemes a tartókat azért is beszerezni, hogy ne a kötényt húzza le a brifkó vagy a POS készülék.

Pénztárcatartók és pénztárcák