Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Szakács sapka, séf sapka

Egy szakács sapka sokkal több, mint egy praktikus vendéglátó munkaruha része: egyfajta státuszszimbólum, amely presztízsértékkel rendelkezik, és képes kivívni a vendégek figyelmét és tiszteletét. A konyhában különösen fontos, hogy mit visel az ételkészítés mestere. Ezért lényeges, hogy a séf sapka minőségi anyagból készüljön és jól szellőzzön. A Gasztro Palazzo webshopjában változatos a szakács sapka felhozatal, így itt megtalálhatja az étterméhez és ízléséhez leginkább illő ruhadarabot.

Miért válassza a Gasztro Palazzo szakács sapka kínálatát?

Többféle forma- és színválaszték: bár a konyhapult mögött kevésbé látható a séf öltözete, ez még nem jelenti azt, hogy az ő esetében nem fontos az igényes megjelenés. Látványkonyhák esetében kifejezetten jól megfigyelhető a szakács sütés-főzés közben. Munkaruhája sokat elmondhat a vendégeknek az adott étteremről, ez pedig hatással lehet a vendéglátóhely megítélésére és hírnevére. Ha a szakácsnadrág vagy szakácskabát nem is, a séf sapka biztosan megragadja az emberek figyelmét. Érdeklődjön akár hagyományos, hálós vagy csónakos szakács sapka után, webáruházunkban bármelyiket megtalálhatja. Változatos termékkínálatunknak köszönhetően a séf sapka több színben is elérhető, válassza ki az Önnek tetszőt!

Minőségi anyagok: a szakács sapka esetében kiemelten fontos, hogy viselője számára kényelmes és praktikus legyen. A konyhában a ruhák extrém körülményeknek vannak kitéve, hiszen a magas hőmérséklet, vízgőz és pára nem kíméli az öltözeteket. Webshopunkban minőségi anyagokból készült séf sapkákat talál, amelyek kiváló ellenállóképességűek. Ráadásul több termékünk is 100% pamutból készül. Érdemes megtekinteni hálós sapkáinkat is, amelyeket speciális alapanyagok jellemzik, így garantáltan órákon keresztül is kényelmes viseletet nyújt.

Egyedi, logózott termékek igény szerint: tudjuk, mennyire fontos egy vendéglátóhely számára a márkanév megjelenítése és népszerűsítése, éppen ezért vállaljuk egyedi, logózott termékek gyártását is. Ha megírja nekünk elképzeléseit, mi ráhímezzük éttermének nevét vagy logóját a szakács sapka egyik oldalára. Ennek köszönhetően igazán személyre szabott terméket kaphat kézhez tőlünk.

Vendéglátó munkaruhák egy helyen: étteremvezetőként több vendéglátó munkaruhára is szüksége lehet. Az egységes kinézet érdekében a szakácssapka mellé javasolt beszerezni szakácskötényeket és szakácspólókat is, amelyek hasonló anyagból készülnek, és színben is megegyeznek egymással. A jó hír az, hogy nálunk minden ruhadarabot megtalálhat egy helyen, nem kell tovább más beszállítókat keresnie. Csak válassza ki az Önnek legszimpatikusabb termékeket, mi pedig néhány munkanapon belül kiszállítjuk megrendelését.

Mennyiségi kedvezmény: webshopunkban megéri nagy tételben vásárolni, ugyanis több termék rendelése esetén kedvezményt biztosítunk Önnek. Ha szeretne élni ezzel a lehetőséggel, keresse fel a Gasztro Palazzo oldalát, és érdeklődjön a részletekről kollégáinknál!

További kérdései lennének a rendelésről? Munkatársaink szívesen segítenek: lépjen velünk kapcsolatba!

Szakácsruha

Sildes sapka 100

4 048 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 141 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Szakácssapka 5711

7 344 Ft8 092 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 327 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Fejkendő 5710

8 092 Ft8 772 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 277 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Szakácssapka 5721

8 468 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 754 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Szakácssapka 5721

8 468 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 754 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Szakácssapka 5700

7 344 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 327 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Szakácssapka 5700

6 732 Ft ÁFA nélkül / csomag, 8 550 Ft Áfával / csomag
4 396 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 373 Ft Áfával / csomag
3 076 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 760 Ft Áfával / csomag
4 396 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 760 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Fejpánt Curly

3 296 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 186 Ft Áfával / csomag

Szakácsruha

Baseball sapka Jack

3 076 Ft3 956 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 760 Ft Áfával / csomag

Szakácssapkák és fejkendők