Mind a(z) 12 találat megjelenítése

Leveses csésze

Az étteremek gyakran a hagyományos mélytányér helyett leveses csészében tálalják a leveseket. Nem véletlen, hiszen elegáns stílusukkal kifejezetten népszerűek a magasabb kategóriájú vendéglátóhelyek körében. Mindennapos használatuk és mosogatásuk során azonban a porcelán könnyen eltörhet, így ugyanúgy, mint a többi vendéglátóipari fogyóeszközből, a leveses csészékből is szükséges a rendszeres utánpótlás. Ha Önnek is szüksége van tartós új termékekre, akkor nézzen szét leveses csésze kínálatunkban és rendeljen tőlünk kedvező feltételekkel!

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Kerek tálaló serpenyő Masca

12 147 Ft14 391 Ft ÁFA nélkül / csomag, 11 716 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Pallais 0.33l

18 794 Ft ÁFA nélkül / csomag, 23 868 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Menüett 0.3l

14 276 Ft ÁFA nélkül / csomag, 18 131 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Base 0.3l

8 946 Ft ÁFA nélkül / csomag, 11 361 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csészealj Pallais 17cm

11 220 Ft ÁFA nélkül / csomag, 14 249 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Skyline 0.3l

20 447 Ft ÁFA nélkül / csomag, 25 968 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csészealj Skyline 17cm

12 032 Ft ÁFA nélkül / csomag, 15 281 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses alj Vilano

7 769 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 867 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Vilano

14 867 Ft ÁFA nélkül / csomag, 18 881 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Straßburg

10 349 Ft ÁFA nélkül / csomag, 13 143 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses alj Melbourne

7 824 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 936 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Leveses csésze Melbourne

12 903 Ft ÁFA nélkül / csomag, 16 387 Ft Áfával / csomag

Leveses csésze a Gasztro Palazzón: miért érdemes webáruházunkból rendelni?

1. Nagy kínálat: webáruházunkban sokféle leveses csésze közül választhat, így könnyedén megtalálhatja az étterme stílusához illőt. Mintadarab rendelésére is van lehetőség, így amennyiben segítségre van szüksége a döntésben, akkor ez az opció is a rendelkezésére áll. A választásban kollégáink is örömmel segítenek, így bátran fordulhat hozzájuk segítségért elérhetőségeinken.

2. Gyors házhozszállítás: ha sürgősen extra mennyiségű leveses csészére van szüksége, akkor ajánljuk figyelmébe webshopunkat, hiszen rövid szállítási időt vállalunk. Ez átlagosan 5 munkanapot jelent, így nem kell attól tartania, hogy heteket kell várnia rendelésére. Könnyedén biztosíthatja, hogy vendégei kiszolgálása mindig zökkenőmentes legyen.

3. Többféle típus közül választhat: kínálatunkban számtalan formájú és kialakítású csésze kapható hat darabos kiszerelésben. Magasabb és laposabb, valamint egyszerűbb és mintásabb stílusokban is megvásárolhatók. Űrtartalmuk átlagosan 3 dl. Típusonként a fülek is eltérők az adott darab méretéhez igazodva. Természetesen termékeinkhez illő csészealjakat is tud nálunk külön vásárolni, így az Önnek tetsző stílust tudja kiválasztani csészéjéhez. Az alátétek szintén hat darabos kiszerelésben rendelhetők.

4. Vendéglátóipari fogyóeszközök vásárlása egy helyről: a Gasztro Palazzo kifejezetten vendéglátópari eszközökre szakosodott webáruház, így leveses csésze mellett egyéb termék is megtalálható nálunk, amire éttermének szüksége lehet. Vendéglátóipari bútorok, munkaruházatok és étkészletek széles kínálatát nyújtjuk. Az éttermi fogyóeszközökön belül a porcelán készletek közül is rendelhet. Ezzel időt spórolunk Önnek, hiszen nem kell több helyről összeválogatnia a teljes felszerelést. Ha felkeltettük érdeklődését többi termékünk iránt, akkor érdemes áttekintenie webáruházunk teljes kínálatát.

5. Mennyiségi kedvezmény: egy étterem kialakítása nem könnyű feladat, így a friss tulajdonosoknak rengeteg berendezést, fogyóeszközt és felszerelést kell egyszerre beszerezniük. Nagyobb volumenű rendelés esetén emiatt mennyiségi kedvezménnyel segítjük a vállalkozókat. Ha Ön is egy helyről szeretné beszerezni a bútorokat és az egyéb szükséges eszközöket, akkor érdeklődjön nálunk a kedvezmény lehetőségeiről.

További információt szeretne megtudni termékeinkről, a szállításról vagy esetleg a mintadarab rendelésének lehetőségéről? Kollégáink örömmel válaszolnak minden kérdésére: keressen minket kapcsolati oldalunkon keresztül és mi rövid időn belül válaszolunk Önnek!

Leveses csészék