1–20 termék, összesen 478 db

Vendéglátóipari bútor, vendéglátó bútor

GP vendéglátóipari bútor választék

Egy szálloda, étterem, kávézó vagy éppen cukrászda makulátlan benyomást tud tenni a vendégekre minőségi berendezésekkel. A vendéglátóipari bútorok kissé eltérő megközelítést igényelnek a vásárlók részéről a hagyományos, otthonunkban is használt bútorokhoz képest. Ebben mi remek tanácsokat tudunk adni az első vásárlóknak, a tapasztalt vendéglátósok pedig közel 650 vendéglátóipari bútor és kiegészítő közül válogathatnak webáruházunkban.

Új

Beltéri bútorok

Asztallap Acerios négyzetes

38 111 Ft58 867 Ft ÁFA nélkül / csomag, 48 401 Ft Áfával / csomag
Új

Beltéri bútorok

Asztallap Acerios szögletes

88 512 Ft105 452 Ft ÁFA nélkül / csomag, 112 410 Ft Áfával / csomag

Beltéri bútorok

Pad Acerios

84 277 Ft ÁFA nélkül / csomag, 107 032 Ft Áfával / csomag

Beltéri bútorok

Bár asztal Acerios

168 977 Ft ÁFA nélkül / csomag, 214 601 Ft Áfával / csomag

Beltéri bútorok

Asztal Acerios

156 272 Ft ÁFA nélkül / csomag, 198 465 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Bárszék Cross

135 505 Ft ÁFA nélkül / csomag, 172 091 Ft Áfával / csomag

Bútorkészlet Teatro

Bárszék Teatro

92 747 Ft ÁFA nélkül / csomag, 117 789 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari bútorok

Bárszék Scola

117 733 Ft ÁFA nélkül / csomag, 149 521 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Bárszék Imano

101 217 Ft ÁFA nélkül / csomag, 128 546 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Fotel Yankee

147 802 Ft ÁFA nélkül / csomag, 187 708 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Szék Charlie

59 282 Ft ÁFA nélkül / csomag, 75 288 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Szék Visto

67 752 Ft ÁFA nélkül / csomag, 86 045 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Szék Lian bársony

109 263 Ft ÁFA nélkül / csomag, 138 764 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Szék Lian

109 263 Ft114 345 Ft ÁFA nélkül / csomag, 138 764 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari bútorok

Szék Charmant karfával, műbőr bevonatú

126 203 Ft ÁFA nélkül / csomag, 160 278 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari bútorok

Dupla asztalláb Taipa

58 867 Ft ÁFA nélkül / csomag, 74 761 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari bútorok

Asztalláb Taipa fekete

29 218 Ft42 346 Ft ÁFA nélkül / csomag, 37 107 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari bútorok

Asztalláb Pachino

46 162 Ft ÁFA nélkül / csomag, 58 626 Ft Áfával / csomag
Új

Vendéglátóipari bútorok

Fali hamutartó Sico

23 289 Ft ÁFA nélkül / csomag, 29 577 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari bútorok

Hamutartó Dorsale fali réz

38 111 Ft ÁFA nélkül / csomag, 48 401 Ft Áfával / csomag

Vendéglátó bútor webáruház

A Gasztro Palazzo vendéglátóipari bútorai a legjobb minőséget képviselik. Letisztult, rusztikus, modern és elegáns stílusban is találhat kínálatunkban bútorokat különállóan és szettek formájában is. Fontosnak tartjuk, hogy a webshopunkban teljes körűen tudja felszerelni vállalkozását bútorokkal, így a kültéri és beltéri bútorokat is megtalálhatja egy helyen.

Gasztro Palazzo vendéglátóipari bútor típusok

Bútorkészleteink között komplett szetteket találhat, melyek a legváltozatosabb elvárásokhoz igazíthatók. Legyen szó beltéri elhelyezésről vagy egy terasz berendezéséről, rengeteg stílus, szín és anyag választható az áruházban. Érdemes termék szinten is megnéznie a kínálatot, hiszen több méret és egymást jól kiegészítő kombinációk állíthatók össze gyorsan és egyszerűen.

Bútor kiegészítőink és egyéb termékeink között különállóan találhat asztallapokat, asztallábakat. Remek szolgálatot tehetnek a kényelem biztosítása érdekében az ülőpárnák és napernyők is. Így a hideg estéken és a meleg nappalok alatt is komfortosan érezhetik magukat vendégei.

További lehetőséget rejt magában bankett asztal kínálatunk is a speciális eseményekre koncentráló cégeknek. Ugyanígy lehetőség van bárasztalok és székek közül is választani. Így akár éttermének bár része, akár egy pub vagy borozó kiváló és hangulatos bútorokkal rendezhető be.

A Gasztro Palazzo vendéglátóipari bútorok előnyei

Az éttermi és szállodai bútorok különböznek az otthoni berendezési tárgyainktól. Nagyobb terhelésnek vannak kitéve; a vendégek egymást váltják a szobákban és az asztaloknál, így a tárgyak gyorsabban elhasználódnak. Gyakoriak a kisebb balesetek is, ezért igazán strapabíró anyagfelhasználással kell ezeknek a bútoroknak elkészülniük. Ha magas minőségű eszközökbe fektet, akkor ezeket a problémákat kiküszöbölheti. A specializáltan vendéglátóipari felhasználásra tervezett bútorok gyártói szem előtt tartják már a tervezés fázisában ezt az elvet. A Gasztro Palazzo webáruházában kizárólag olyan eszközöket értékesítünk, amik megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

Fontos szempont továbbá, hogy a takarítás könnyedén és gyorsan végrehajtható legyen. A különleges kialakításnak köszönhetően a székek, asztalok és egyéb tárgyak szellős dizájnnal és kialakítással rendelkeznek, hogy hatékonyan lehessen takarítani a helységekben. Az anyaghasználat pedig elősegíti, hogy a kiömlött folyadékok, ételek és egyéb szennyeződések gond nélkül eltávolíthatók legyenek az asztalok, székek felületéről. Ennek elősegítése érdekében megtalálhatók webshopunkban a szék és asztalhuzatok is, melyek használatával még jobban óvhatja berendezési tárgyait.

Prémium és designos vendéglátós bútor választék

Egy sikeres vállalkozásnak minden területen a maximumot kell mutatnia. Erre kiváló lehetőséget nyújt a minőségi vendéglátós bútorokba történő befektetés. Azonban sokan kerülnek olyan csapdába a tervezés során, hogy nem tudják eldönteni, milyen stílus jegyében rendezzék be az éttermet vagy szobát. A Gasztro Palazzonál tudjuk, hogy a partnereink számára inspirációt kell adnunk, hogy megkönnyítsük a döntést és tervezést. Évről évre új vendéglátós katalógusokat jelentetünk meg, ahol bemutatjuk az egyes termékcsaládok felhasználási lehetőségeit.

Bútorainkat évtizedes nemzetközi tapasztalat alakította, de természetesen mindig a legújabb trendek alapján gondoljuk tovább a népszerű termékcsaládokat. Ha nem tudja elsőre elképezni, hogyan is néznek ki bútoraink és vendéglátós eszközeink egy tökéletesen berendezett helyiségben, akkor katalógusunkból meríthet ötleteket.Úgy állítottuk össze ötleteinket, hogy azok megmutassák, milyen opciók vannak a modern, rusztikus, elegáns és könnyed stílusok kifejezésére is.

A kültéri bútorokat és a beltéri tárgyakat különállóan is bemutatjuk, illetve hangsúlyt fektetünk a különböző felhasználási területekre. Étterem, lounge, street food, kávézó és pub berendezések is láthatók gyönyörűen komponált közegben. Rövid leírásokat is csatoltunk az egyes tárgyakhoz, ami alapján gyorsan tud dönteni arról, hogy ez lesz-e a tökéletes bútorválasztás.

Ha időtálló és megbízható minőséggel szeretné felszerelni vállalkozását, akkor a Gasztro Palazzo biztosítani tudja az ehhez szükséges vendéglátóipari bútor típusokat. Kérjen személyes ajánlatot kiválasztott termékeire hiszen nagy tételben kedvezményt is tudunk biztosítani!

Vendéglátóipari bútorok