1–20 termék, összesen 28 db

Pálinkás pohár

A stílusos pálinkás pohár és más röviditalos pohár elengedhetetlen eszköze a bároknak és az éttermeknek. Nemcsak azért, mert túlmutathatnak vele az átlagon egy jól megválasztott készlettel. Adott italhoz adott formájú poharat kell párosítani, így jönnek ki az igazi aromák, és csak ezekkel lehet élvezni igazán az alkoholos italok egyedi ízeit. A Gasztro Palazzo több tucat röviditalos pohár kínálatában Ön is megtalálhatja az ideálisat: válogasson termékeink között!

Pohárkészlet FIONA

Whiskys pohár Fiona

7 602 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 655 Ft Áfával / csomag
Új

Kristály pohárkészlet SARA

Whiskys pohár Sara

7 602 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 655 Ft Áfával / csomag

Pohárkészlet LINA

Whiskys pohár Lina

6 678 Ft ÁFA nélkül / csomag, 8 481 Ft Áfával / csomag
13 818 Ft ÁFA nélkül / csomag, 17 549 Ft Áfával / csomag
16 149 Ft ÁFA nélkül / csomag, 20 509 Ft Áfával / csomag
5 061 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 427 Ft Áfával / csomag

Üvegáru

Mini pohár Gin

1 365 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 734 Ft Áfával / csomag
1 596 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 027 Ft Áfával / csomag
2 289 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 907 Ft Áfával / csomag
3 024 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 840 Ft Áfával / csomag
6 678 Ft ÁFA nélkül / csomag, 8 481 Ft Áfával / csomag
2 751 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 494 Ft Áfával / csomag
6 216 Ft ÁFA nélkül / csomag, 7 894 Ft Áfával / csomag
2 982 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 787 Ft Áfával / csomag
4 137 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 254 Ft Áfával / csomag
3 675 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 667 Ft Áfával / csomag
3 906 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 961 Ft Áfával / csomag
8 736 Ft ÁFA nélkül / csomag, 11 095 Ft Áfával / csomag
8 736 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 302 Ft Áfával / csomag
4 599 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 841 Ft Áfával / csomag

Milyen pohár kialakításokkal találkozhatunk a töményebb italok számára?

Pálinkás/röviditalos pohár: a pálinkás pohár – vagy más néven grappás pohár – talpas kialakítású, alul öblös, felfelé pedig összeszűkül. Azért ilyen pohárból érdemes inni a pálinkát, mivel így a pohár formája az orrunk felé tereli az illatanyagokat. Hasonló megfontolásból nemcsak pálinkát, hanem egyéb röviditalokat is fogyasztanak belőlük.

Whiskey-s pohár: ezek a vizes poharaknál kicsit szélesebb, ám alacsonyabb, vastag talpazattal rendelkeznek. A pohár oldalának formáját tekintve felfelé haladva vagy kifelé szélesedik, vagy végig egyenes marad. Alakjában is többféle kialakítás létezik, a legelterjedtebb a kerek aljú whiskey-s poharak. Az üvege általában vastagabb, űrtartalmát tekintve 2 és 4 dl-es méretűek szoktak lenni.

Konyakos pohár: A konyakos, vagy brandy-s pohár alul széles, felfelé szűkülő rövid talpakon áll. Az ilyen típusú poharaknak vékonyabb fala szokott lenni, mint a whiskey-hez használtaknak. Konyak fogyasztásánál ajánlatos inkább a pohár öblösebb részét megfogni, mivel az ital aromája melengetve sokkal jobban kijön.

Miért éri meg a Gasztro Palazzo pálinkás pohár kínálatából választani?

Több tucat pálinkás pohár közül válogathat

Webáruházunkban a legkülönfélébb kialakítások állnak rendelkezésre pálinkás pohárból és egyéb röviditalos poharakból. Formájukat és díszítésüket tekintve is széles a választék, legyen szó szélesedő, egyenes oldalú vagy szűkülő kialakítású pohárról. Ahhoz, hogy a vendégek maximálisan élvezni tudják a választott töményitalt, nálunk beszerezheti a szükséges pohárszetteket.

Gyorsan elérhető pálinkás pohár rövid szállítási idővel

Miután sikerült kiválasztani a legideálisabb röviditalos pohárszettet, webshopunk rövid idő alatt ki is szállítja. Tudjuk, hogy a fogyóeszközök pótlásával sietni kell, épp ezért nem kell heteket várnia termékére. Amellett, hogy ügyelünk a sebességre, a biztonság miatt sem kell aggódnia: gondosan csomagolt megrendelése épségben eljut a megadott címre.

Számos egyéb fogyóeszközt is beszerezhet vendéglátó egységébe

A Gasztro Palazzo igyekszik teljeskörű segítséget nyújtani Önnek. Kínálatunkban a pálinkás poharak mellett számos más kiegészítőt és kelléket találhat. Legyen szó evőeszközökről, szállodai felszerelésekről, vendéglátós munkaruhákról, bútorokról vagy étlapokról, nálunk egy helyről beszerezhet minden szükséges felszerelést.

Felkeltette érdeklődését termékünk vagy szolgáltatásaink? Amennyiben további kérdései lennének, keresse kollégáinkat: vegye fel velük a kapcsolatot!

Röviditalos poharak