1–20 / 88 találat

Nagykonyhai és vendéglátóipari gépek, eszközök 

nagykonyhai gépek

Az éttermek, büfék, kávézók és pékségek lelkét az ott elkészített ételek és italok adják. Ha a vendégek szívesen járnak vissza egy helyre, akkor az elsősorban ennek köszönhető. A remek ételek és italok elkészítéséhez viszont szükség van megbízható és minőségi vendéglátóipari gépekre. Nagykonyhai gépek webáruházunkban a Gasztro Palazzo professzionális berendezéseket kínál a vendéglátós vállalkozásoknak.

Nagykonyhai gép kategóriák 

Közel 100 terméktípust talál webshopunkban kifejezetten nagykonyhákra specializálódva. Eszközeink segítségével biztos lehet benne, hogy az elkészített ételek és italok elnyerik vendégei tetszését és visszatérnek éttermébe a későbbiekben is.

A nagykonyhai gép kategóriában fritőzöket, szendvicssütőket, kávégépeket, mixereket találhat számos verzióban. Az étel és ital melegítő eszközök között elektromos és hagyományos termékek közül böngészhet, melyek megkönnyítik a rendelkezésre állást a kiszolgálás során. Ez jól jöhet olyan rendezvényeken és eseményeken (például születésnapokon, esküvőkön), ahol egy bizonyos pillanatot követően kell felszolgálni, azonban az ételeknek már korábban készen kell állniuk.

A chafing termékcsoportban elsősorban a büfék, kifőzdék vagy éppen svédasztalt is tartó éttermek, hotelek találják meg a nekik szükséges termékeket. Indukciós melegentartó edényeink és gépeink biztosítják az ételek és italok frissességét hosszú órákon keresztül.

A kiszállítást is vállaló éttermeknek kiváló kiegészítő lehet a vákuumcsomagoló gépünk. Segítségével tökéletesen légmentesen csomagolhatók az ételek. Remek szolgálatot tehet a nyersanyagok előkészítésében is, hiszen oxidációmentesen tehetjük el alapanyagainkat, melyek tovább megőrzik így tartósságukat, frissességüket.

Bain-marie gépeink és eszközeink remek segítséget nyújthatnak a napi menüvel rendelkező éttermeknek, vagy saját konyhát üzemeltető irodaházaknak, iskoláknak és közintézményeknek. Itt több ételt is melegen tudunk tartani egymáshoz közel állóan, ami remekül meggyorsítja a kiszolgálást.

Hűtőkategóriánk elsősorban az italok hidegen tartását lehetővé tevő gépeket és eszközöket tartalmaz. Ezek biztosíthatják, hogy a legforróbb nyári napokon is hűsítő italokat és üdítőket tudjon felszolgálni. Profi borhűtőgépünkkel pedig dizájnosan tudja akár a kiszolgáló területen is megfelelő hőmérsékleten tárolni legjobb évjáratait.

Nagykonyhai gépek webáruháza 

A Gasztro Palazzo évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vendéglátó cégek ellátásában. Ha tudja, hogy milyen gépre van szüksége, de még nem sikerült választania keressen bennünket elérhetőséginken és szívesen segítünk megtalálni az Ön vállalkozásához leginkább illő terméket.

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Levesestál fedővel Pallais 2.8l

17 514 Ft ÁFA nélkül / csomag, 22 243 Ft Áfával / csomag
8 385 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 649 Ft Áfával / csomag
14 264 Ft ÁFA nélkül / csomag, 18 115 Ft Áfával / csomag
7 270 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 233 Ft Áfával / csomag
10 722 Ft ÁFA nélkül / csomag, 13 617 Ft Áfával / csomag
78 293 Ft141 213 Ft ÁFA nélkül / csomag, 99 432 Ft Áfával / csomag
1 284 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 631 Ft Áfával / csomag
15 369 Ft ÁFA nélkül / csomag, 19 519 Ft Áfával / csomag
14 297 Ft ÁFA nélkül / csomag, 18 157 Ft Áfával / csomag
13 582 Ft ÁFA nélkül / csomag, 17 249 Ft Áfával / csomag
4 076 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 177 Ft Áfával / csomag
650 Ft ÁFA nélkül / csomag, 826 Ft Áfával / csomag
274 918 Ft ÁFA nélkül / csomag, 349 146 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari gépek