1–20 / 88 találat

Nagykonyhai gépek, nagykonyhai berendezések

nagykonyhai gépek

Az éttermek, büfék, kávézók és pékségek lelkét az ott elkészített ételek és italok adják. Ha a vendégek szívesen járnak vissza egy helyre, akkor az elsősorban ennek köszönhető. A remek ételek és italok elkészítéséhez nagykonyhai gépek szükségesek. Nagykonyhai berendezések webáruházunkban a Gasztro Palazzo professzionális sütő- és hűtőeszközöket kínál a vendéglátós vállalkozásoknak.

Milyen előnyökkel vásárolhatók meg a nagykonyhai gépek a Gasztro Palazzo webshopban?

  • Gyors és költséghatékony szállítás.
  • A legmegbízhatóbb márkáktól vásárolhat vendéglátóipari gépeket.
  • Magas minőségű nagykonyhai berendezések elérhetők kínálatunkban.
  • Minden konyhai tevékenységhez talál megfelelő gépet: sütéshez, melegen tartáshoz és hűtéshez is.
  • Külön kategóriákra bontva böngészhet átlátható webáruházunkban.

Nagykonyhai berendezések, vendéglátóipari gépek kategóriák:

  1. Nagykonyhai gépek: fritőzöket, szendvicssütőket, kávégépeket, mixereket találhat számos verzióban. Az étel és ital melegítő nagykonyhai berendezések között elektromos és hagyományos termékek közül válogathat, melyek megkönnyítik a rendelkezésre állást a kiszolgálás során. Ez jól jöhet olyan rendezvényeken és eseményeken (például születésnapokon, esküvőkön), ahol egy bizonyos pillanatot követően kell felszolgálni, azonban az ételeknek már korábban készen kell állniuk.
  2. Chafing termékcsoport: elsősorban a büfék, kifőzdék vagy éppen svédasztalt is tartó éttermek, hotelek találják meg a nekik szükséges vendéglátóipari gépeket. Indukciós melegentartó edényeink és berendezéseink biztosítják az ételek és italok frissességét hosszú órákon keresztül.
  3. Vákuumcsomagoló nagykonyhai gépek: segítségével tökéletesen légmentesen csomagolhatók az ételek kiszállításhoz. Egy vákuumcsomagoló vendéglátóipari gép kiváló szolgálatot tehet a nyersanyagok előkészítésében is, hiszen oxidációmentesen tehetjük el alapanyagainkat. Így azok tartósak, frissek maradnak a felhasználásig.
  4. Bain-Marie gépek: remek segítséget nyújthatnak a napi menüvel rendelkező éttermeknek, vagy saját konyhát üzemeltető irodaházaknak, iskoláknak és közintézményeknek. A Brain-Marie nagykonyhai berendezések ugyanis több ételt is melegen tudunk tartani egymáshoz közel állóan, ami remekül meggyorsítja a kiszolgálást.
  5. Hűtőgépek: elsősorban az italok hidegen tartását lehetővé tevő gépeket és eszközöket tartalmaz. Ezek biztosíthatják, hogy a legforróbb nyári napokon is hűsítő italokat és üdítőket tudjon felszolgálni vendégeinek. Profi borhűtőgépünkkel pedig dizájnosan lehet akár a kiszolgáló területen is megfelelő hőmérsékleten tárolni a legjobb évjáratokat.

A Gasztro Palazzo évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vendéglátó cégek ellátásában. Ha elégedett a nagykonyhai berendezések kínálatunkkal, akkor tekintse meg szakácsruha kollekciónkat is!

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Levesestál fedővel Pallais 2.8l

17 514 Ft ÁFA nélkül / csomag, 22 243 Ft Áfával / csomag
8 385 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 649 Ft Áfával / csomag
14 264 Ft ÁFA nélkül / csomag, 18 115 Ft Áfával / csomag
7 270 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 233 Ft Áfával / csomag
10 722 Ft ÁFA nélkül / csomag, 13 617 Ft Áfával / csomag
78 293 Ft141 213 Ft ÁFA nélkül / csomag, 99 432 Ft Áfával / csomag
1 284 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 631 Ft Áfával / csomag
15 369 Ft ÁFA nélkül / csomag, 19 519 Ft Áfával / csomag
14 297 Ft ÁFA nélkül / csomag, 18 157 Ft Áfával / csomag
13 582 Ft ÁFA nélkül / csomag, 17 249 Ft Áfával / csomag
4 076 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 177 Ft Áfával / csomag
650 Ft ÁFA nélkül / csomag, 826 Ft Áfával / csomag
274 918 Ft ÁFA nélkül / csomag, 349 146 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari gépek