1–20 termék, összesen 31 db

Tálalóeszközök

A vendéglátás egyik legfontosabb része az igényes felszolgálás és a tálalás. Legyen szó éttermekről, bárokról, cukrászdákról vagy cateringről, a megfelelő tányérok és tálalóeszközök nélkül nem lehet igazán színvonalas a szervíz. A Gasztro Palazzo kínálatában minőségi húsvillák, salátacsipeszek, dressing kanalak és többek között tortalapátok közül választhatja ki az elképzeléseinek megfelelőt: rendeljen még ma!

Evőeszközök

Fagylalt kanál Design

4 830 Ft7 812 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 696 Ft Áfával / csomag

Vendéglátóipari fogyóeszközök

Textil szalvéta-/Evőeszköztartó tasak

7 700 Ft11 547 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 081 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Szedőkanál Tunis

4 116 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 227 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Mártás kanál Tunis

2 807 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 565 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Torta lapát Tunis

2 807 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 565 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Saláta csipesz Carving

4 232 Ft ÁFA nélkül / csomag, 5 375 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Húsvilla Carving

921 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 170 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Húsos villa Carving

2 268 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 880 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Torta lapát Carving

1 922 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 441 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Konyhai lapát Carving

2 653 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 369 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Tálaló kanál Carving

2 653 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 369 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Chafingkanál Carving

2 538 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 223 Ft Áfával / csomag
2 538 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 223 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Szedőkanál Carving

3 269 Ft ÁFA nélkül / csomag, 4 152 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Dressing kanál Carving

2 807 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 565 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Mártás kanál Carving

1 883 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 391 Ft Áfával / csomag
809 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 027 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Torta lapát Madrid

2 037 Ft ÁFA nélkül / csomag, 2 587 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Húsvilla Madrid

959 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 218 Ft Áfával / csomag

Evőeszközök

Tálaló kanál Madrid

1 537 Ft ÁFA nélkül / csomag, 1 952 Ft Áfával / csomag

Tálalóeszközök webáruházunkban: miért válasszon minket?

Óriási tálalóeszköz kínálat

Webáruházunkban több ezer vendéglátóipari termék közül válogathat, csak tálalóeszközökből több tucat áll rendelkezésére. A salátaszedőtől kezdve a konyhai lapáton át a tálaló kanálig minden ételtípushoz talál megfelelő szervízeszközt. Vendégei nemcsak az ételek minőségével, de a kiszolgálással is maradéktalanul elégedettek lesznek, ha tőlünk vásárolja meg a kimagasló felszolgáláshoz szükséges hozzávalókat.

Villámgyors kiszállítás

Nemcsak széles felhozatalunk miatt érdemes tőlünk rendelni, a Gasztro Palazzón a házhozszállítás is csak rövid időt vesz igénybe. Webáruházunkban nem kell heteket várnia, mire csomagja megérkezik: mindössze 2-3 munkanap türelmét kérjük vendéglátóipari fogyóeszközeink esetében.

Sőt, attól sem kell félnie, hogy a megrendelt termékek sérülten érkeznek meg éttermébe. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a rendelések kifogástalan állapotban legyenek, amikor átnyújtja őket a futár. Munkatársaink gondosan becsomagolják őket a tranzakció beérkezését követő munkanapon, majd postára is adjuk a küldeményt.

Minőségi tálalóeszközök

Webshopunkban nemcsak a tálalóeszközök mennyiségére, de minőségére is adunk. A Gasztro Palazzón a legismertebb vendéglátóipari márkák termékei közül válogathat, amelyek nemcsak tartósak, de ár-érték arányban is a legjobb választásnak bizonyulnak. Tálalóeszközeink rozsdamentes acélból készülnek, amelyek időtállók és könnyen tisztíthatók.

Mennyiségi kedvezmények

Egy étteremben nemcsak egy darab húsvillára van szükség, ahogy egy cukrászda sem tud hatékonyan felszolgálni, ha csupán egyetlen tortalapát áll rendelkezésre. Épp ezért webáruházunkban mennyiségi kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha egyszerre többféle tálalóeszközt is be kell szereznie. Az ajánlat keretében akár 20 százalékkal olcsóbban juthat hozzá termékeinkhez, a megtakarítást pedig vendéglátóegysége más területeibe forgathatja vissza.

Szerezzen be mindent egy helyen!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Gasztro Palazzón minden lényeges eszközt megtalálhat, amely nélkülözhetetlen a vendéglátásban. Óriási kínálatunkban vendéglátóipari bútoroktól kezdve bárfelszerelésen át evőeszközökig mindent be tud szerezni éttermébe, bisztrójába. Több tízezer árucikkből álló felhozatalunk akkor is rendelkezésére áll, ha egy friss vendéglátóegységet kell bebútorozni, felszerelni a nyitás előtt. Ha a Gasztro Palazzót választja, akkor nem kell egyszerre több áruházból rendelnie, vagy fizikai üzleteket felkeresnie. Webshopunkban néhány kattintással elintézheti a teljes beszerzést.

Termékrepertoárunkat átlátható kategóriákba rendszereztük, hogy Ön mindent könnyedén megtaláljon, amire szüksége van. Ha mégis elakadna a vásárlás során vagy további kérdései lennének a rendelés menetéről, ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tálaló eszközök