Mind a(z) 13 találat megjelenítése

Pezsgős vödör

A pezsgős vödör egy igazán dekoratív és hatékony módja a pezsgő lehűtésének és hidegen tartásának. Segítségükkel elkerülhetjük azt a szerencsétlen helyzetet, hogy szoba hőmérsékletű itallal kelljen kiszolgálni a vendégeket. Az asztalra helyezve pedig színvonalas és esztétikus megjelenést kölcsönöznek minden szerviznél. A Gasztro Palazzo kínálatában minden bár vagy étterem megtalálhatja a helyiség stílusához legideálisabb pezsgős vödröt: tekintse meg kínálatunkat!

Bárkellékek

Palackhűtő Spokane

7 407 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 407 Ft Áfával / csomag
21 171 Ft ÁFA nélkül / csomag, 26 887 Ft Áfával / csomag
23 289 Ft ÁFA nélkül / csomag, 29 577 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Jégtartó Ottawa

18 630 Ft ÁFA nélkül / csomag, 23 660 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Torrafal

2 749 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 491 Ft Áfával / csomag
4 866 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 180 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Palackhűtő Gamay

16 936 Ft ÁFA nélkül / csomag, 21 509 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Palack hűtő

20 324 Ft ÁFA nélkül / csomag, 25 811 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Palackhűtő Montuno

8 466 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 752 Ft Áfával / csomag
19 054 Ft ÁFA nélkül / csomag, 24 199 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Palackhűtő Millesime

6 137 Ft ÁFA nélkül / csomag, 7 794 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Palackhűtő Canbari

7 619 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 676 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Ice.Bag®

6 584 Ft7 854 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 241 Ft Áfával / csomag

Pezsgős vödör a Gasztro Palazzo kínálatában: miért éri meg minket választani?

Hatalmas pezsgős vödör választék

Webáruházunk kínálatában számos anyagú, dizájnú, méretű és formájú pezsgős vödör megtalálható. Az egy vagy dupla falú darabok mellett rozsdamentes acélból és más minőségi anyagból készült termékeket is forgalmazunk. Esztétikai kialakítás tekintetében is nagy a választék, miután számos kinézetű termékünk elérhető.

Minőségi márkájú pezsgős vödröket kínálunk vásárlóinknak

A Gasztro Palazzonál kiemelt figyelmet fordítunk az általunk árusított termékek kifogástalan minőségére. Nincs ez másként a pezsgősvödör esetében sem. Ön tartós, időtálló darabok közül válogathat, amelyekre szavatosságot is vállalunk. Minden tőlünk vásárolt termékre ugyanis 12 hónapos jótállás vonatkozik, ha csak a garancialevél nem rendelkezik máshogy.

Rövid időn belüli kiszállítás

Amikor Ön kiválasztotta a legideálisabb pezsgős vödröt vendéglátó egységébe és leadta a rendelést, már nincs más dolga, csupán hátradőlni. Miután gyorsan feldolgoztuk kérését, legalább olyan sebesen a megadott címre visszük a csomagot. Kifejezett gondot fordítunk a biztonságos becsomagolásra is, így épségben megérkezik kiegészítője. Ez természetesen igaz az összes általunk forgalmazott termékre is.

Mintadarab igénylési lehetőség és kockázatmentes vásárlás

Önnek is jogában áll 14 napig elállni a szerződéstől, mindenféle indoklás nélkül. Amennyiben mégsem passzol vendéglátóhelyébe a kiegészítő, csak vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, és jelezze szándékát. Az ilyen esetek elkerülése érdekében lehetősége van mintadarabot rendelni a szimpatikus vödörből. Így meggyőződhet arról, hogy biztosan ideális lesz a pezsgő hűtő.

Miért jobb a pezsgős vödör a mélyhűtőnél?

A pezsgő optimálisan akkor a legmegfelelőbb, amikor 8 Celsius fok körüli a hőmérséklete. Amikor a hűtőben hűtjük le a palackot, körülbelül 2-3 óra türelmi idővel kell számolni. A mélyhűtő – bár gyorsabb idő alatt hűti le a pezsgőt – élvezhetetlenné teszi az italban lévő buborékokat, így lehetőleg ezt a módszert kerüljük.

A pezsgős vödör szintén gyorsabban hűti le a palackot, és hosszú ideig hidegen is tartja azt. Csupán helyezzünk a vödörbe jeget, és helyezzük el benne a pezsgőt. Ha egy kis vizet is öntünk a jégre, úgy még gyorsabban lehűti a palackot a pezsgős vödör.

További kérdései lennének még termékeinkkel vagy szolgáltatásainkat illetően? Munkatársaink készséggel segítenek Önnek: lépjen kapcsolatba velük!

Palack hűtők