Mind a(z) 13 találat megjelenítése

Pezsgős vödör

A pezsgős vödör egy igazán dekoratív és hatékony módja a pezsgő lehűtésének és hidegen tartásának. Segítségükkel elkerülhetjük azt a szerencsétlen helyzetet, hogy szoba hőmérsékletű itallal kelljen kiszolgálni a vendégeket. Az asztalra helyezve pedig színvonalas és esztétikus megjelenést kölcsönöznek minden szerviznél. A Gasztro Palazzo kínálatában minden bár vagy étterem megtalálhatja a helyiség stílusához legideálisabb pezsgős vödröt: tekintse meg kínálatunkat!

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Spokane

7 696 Ft ÁFA nélkül / csomag, 9 774 Ft Áfával / csomag
21 996 Ft ÁFA nélkül / csomag, 27 935 Ft Áfával / csomag
24 196 Ft ÁFA nélkül / csomag, 30 729 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Jégtartó Ottawa

19 356 Ft ÁFA nélkül / csomag, 24 582 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Torrafal

2 856 Ft ÁFA nélkül / csomag, 3 627 Ft Áfával / csomag
5 276 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 701 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Gamay

25 516 Ft ÁFA nélkül / csomag, 32 405 Ft Áfával / csomag

Bárkellékek

Palack hűtő

21 116 Ft ÁFA nélkül / csomag, 26 817 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Montuno

10 116 Ft ÁFA nélkül / csomag, 12 847 Ft Áfával / csomag
24 196 Ft ÁFA nélkül / csomag, 30 729 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Millesime

6 376 Ft ÁFA nélkül / csomag, 8 098 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Canbari

7 916 Ft ÁFA nélkül / csomag, 10 053 Ft Áfával / csomag

Asztali kiegészítők

Palackhűtő Ice.Bag®

9 212 Ft9 740 Ft ÁFA nélkül / csomag, 6 241 Ft Áfával / csomag

Pezsgős vödör a Gasztro Palazzo kínálatában: miért éri meg minket választani?

Hatalmas pezsgős vödör választék

Webáruházunk kínálatában számos anyagú, dizájnú, méretű és formájú pezsgős vödör megtalálható. Az egy vagy dupla falú darabok mellett rozsdamentes acélból és más minőségi anyagból készült termékeket is forgalmazunk. Esztétikai kialakítás tekintetében is nagy a választék, miután számos kinézetű termékünk elérhető.

Minőségi márkájú pezsgős vödröket kínálunk vásárlóinknak

A Gasztro Palazzonál kiemelt figyelmet fordítunk az általunk árusított termékek kifogástalan minőségére. Nincs ez másként a pezsgősvödör esetében sem. Ön tartós, időtálló darabok közül válogathat, amelyekre szavatosságot is vállalunk. Minden tőlünk vásárolt termékre ugyanis 12 hónapos jótállás vonatkozik, ha csak a garancialevél nem rendelkezik máshogy.

Rövid időn belüli kiszállítás

Amikor Ön kiválasztotta a legideálisabb pezsgős vödröt vendéglátó egységébe és leadta a rendelést, már nincs más dolga, csupán hátradőlni. Miután gyorsan feldolgoztuk kérését, legalább olyan sebesen a megadott címre visszük a csomagot. Kifejezett gondot fordítunk a biztonságos becsomagolásra is, így épségben megérkezik kiegészítője. Ez természetesen igaz az összes általunk forgalmazott termékre is.

Mintadarab igénylési lehetőség és kockázatmentes vásárlás

Önnek is jogában áll 14 napig elállni a szerződéstől, mindenféle indoklás nélkül. Amennyiben mégsem passzol vendéglátóhelyébe a kiegészítő, csak vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, és jelezze szándékát. Az ilyen esetek elkerülése érdekében lehetősége van mintadarabot rendelni a szimpatikus vödörből. Így meggyőződhet arról, hogy biztosan ideális lesz a pezsgő hűtő.

Miért jobb a pezsgős vödör a mélyhűtőnél?

A pezsgő optimálisan akkor a legmegfelelőbb, amikor 8 Celsius fok körüli a hőmérséklete. Amikor a hűtőben hűtjük le a palackot, körülbelül 2-3 óra türelmi idővel kell számolni. A mélyhűtő – bár gyorsabb idő alatt hűti le a pezsgőt – élvezhetetlenné teszi az italban lévő buborékokat, így lehetőleg ezt a módszert kerüljük.

A pezsgős vödör szintén gyorsabban hűti le a palackot, és hosszú ideig hidegen is tartja azt. Csupán helyezzünk a vödörbe jeget, és helyezzük el benne a pezsgőt. Ha egy kis vizet is öntünk a jégre, úgy még gyorsabban lehűti a palackot a pezsgős vödör.

További kérdései lennének még termékeinkkel vagy szolgáltatásainkat illetően? Munkatársaink készséggel segítenek Önnek: lépjen kapcsolatba velük!

Palack hűtők